donderdag 29 december 2016

Traveler's Notebook || our christmas days


De dag na kerst was bij ons thuis een rommeldagje. Geen verplichtingen, maar rommelen, opruimen, hobby'en.
Ik printte van de laatste week de leukste foto's uit en maakte een paar scrapbook pagina's in mijn Midori Traveler's Notebook. Ik ben echt weg van dit systeem, zoveel mogelijkheden. Ik heb project life geprobeerd (digitaal) en ik kocht twee jaar geleden een filofax planner, maar beiden waren niet de planner / keeping memories systeem wat ik prettig vond. Project life verslofte, ik denk vooral door de grootte en dan deed ik het niet eens elke week. De filofax ligt op de kast te verstoffen.
Een TN is een soort van alles. Ik kan erin plakken en schrijven wat ik wil en hoe ik het wil. Ik maak dagboek pagina's wanneer ik zin heb of iets te melden heb. Soms schrijf ik veel, soms minder. Ik hoef ook niet elke maand een nieuw boekje te beginnen, maar gewoon als het vol is (Volumes).


Onze eerste kerstdag: geen afspraken, maar uitzieken (van de buikgriep), hobby'en en cupcakes bakken. Olivia was er helemaal blij mee.


Onze tweede kerstdag bij familie en de dag erna was weer de relaxdag. Helemaal niet verkeerd dit jaar!
Gister hebben we ook al de kerstversiering opgeruimd. De kerstboom is eigenlijk veels te groot voor dit huis en staat hopeloos in de weg. In de afgelopen weken heb ik in huis ook weer kleding en mooie spullen verzameld die wij niet meer gebruiken, dat en het teveel aan kerstballen hebben we naar het Voedselloket gebracht hier in Almere. Mensen die gebruik maken van VLA kunnen daar ook gratis winkelen voor kleding, speelgoed, huisraad, etc. Hoe goed is dat?! Wij zijn van spullen af (in het kader van minimaliseren) maar andere mensen kunnen dit misschien juist heel goed gebruiken.

Tot zover onze kerstvakantie... nog maar een paar dagen en dan is het oud & nieuw! Ik ga deze dagen besteden aan het zoeken naar een goed recept voor glutenvrije oliebollen.

Fijne dagen, xo

1 opmerking: