Over mijHai, welkom op mijn pagina!
Ik ben Kaat en onder de naam Karoeza maak ik tekeningen.

Hier doe ik af en toe een udate (als ik zin heb haha) maar ik ben veel vaker te vinden op facebook en op instagram. Mocht je dus meer willen zien, dan is dat the place to be :) en likes worden zeer gewaardeerd

Een paar jaar geleden werd ik ziek. Na een lange zoektocht bleek ik HMS/EDS te hebben. Een erfelijke bindweefselafwijking. Nu werk ik niet en richt ik mij op de dingen die ik wel kan, hetzij ernstig gedoseerd. Ik doe nu graag aan slow living en ben oprecht dankbaar voor de kleine dingen in het leven die het allemaal wat aangenamer maken.

Ik houd van tekenen en schilderen, ik maak graag pentekeningen in schetsboekjes en voor kleuren illustraties kies ik photoshop.
Helaas kan ik niet de al mijn tijd besteden aan mijn liefste hobbies, ik moet rekening houden met mijn aandoening. Maar wat ik maak, laat ik graag hier zien.

Ik ben getrouwd, heb twee kinderen dochter van 10 en zoon van 5. Op karoeza blog ik vooral over de dingen die mij blij maken en die mij inspireren.

Wil je wat kwijt? Wat vragen?
Een reactie op mijn blog wordt zeer gewaardeerd! Mail kan naar karoeza[@]gmail.com. Berichtjes via mijn facebookpagina worden ook altijd beantwoord.