dinsdag 15 maart 2016

Happy birthday

Afgelopen weekend werd ik 40. Ik heb het niet zo op verjaardagen, tenminste niet met mijn verjaardag. Ik vind het leuk om met een klein clubje een stukje taart te eten en te kletsen (meestal de wederzijdse ouders). Ik vind andere mensen uit de familie ook heel aardig hoor, maar met teveel mensen tegelijk in ons te krappe huis voel ik mij meer de sloof ipv de jarige. Ik zie mensen liever in kleine groepjes, met lekker eten bijvoorbeeld.

Over het algemeen weet ik ook niet zo goed wat ik moet "vragen" voor mijn verjaardag. Meestal koop ik iets van teken en schilderspullen. Maar ja, hoeveel wil je daarvan hebben? Ik heb genoeg op dit moment. Als het papier opraakt, koop ik wel weer wat nieuws. 


Dit jaar kocht ik deze print van Liekeland. Hierboven zit hij nog in folie, maar ondertussen hangt hij al aan de muur. Mijn lief kocht nog bloemen voor mij en op mijn verzoek kocht hij ook een lijst (dan hoefde ik er niet mijn energie te verspillen in de LeenBakker. En als hij daar toch was kon hij ook wel een houten dienblad en placemats meenemen :).
Het klinkt wel 40! Ondanks dat ik grapjes erover maak, kan ik er niet zo mee zitten dat ik ouder word. Ik voel mij toch al soms 80 :) Het leven begint bij 40 toch?

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd! Ik wens je een voorspoedig nieuw levensjaar. Kon ik je een betere gezondheid geven, dan had ik dat al lang geleden gedaan. Koester de aandacht die je gekregen hebt. Die is onbetaalbaar.
    LIeve groet

    BeantwoordenVerwijderen