donderdag 4 februari 2016

Kringloop


Gisteren was ik voor het eerst weer in een kringloopwinkel sinds onze verhuizing. In mijn hoofd heeft zich de afgelopen maanden een idee genesteld en daarvoor heb ik materialen nodig, maar deze wil ik eigenlijk zo lowbudget mogelijk verzamelen.
Ik ging op pad voor bollen (echte) wol en (lams)wollen truien. Noppes. Sowieso vond ik het aanbod in het riante pand nogal tegenvallen. Ik vond wel deze kleine kluwtjes met wol die ik wel kan gebruiken. Truien vond ik niet echt, wel heb ik een truitje meegenomen van een andere stof, eens kijken of dat ook werkt. 
Thuis probeer ik wat uit. Zie links -het voodoopoppetje- wat nogal mislukte. De stof verfde ik laatst met thee en dat pakte heel mooi uit. Helaas is de stof veel te dun voor wat ik wil. Tijd voor een kleine verandering en ik hoop dat dát wel lukt. Handwerken is leuk, maar persoonlijk vind ik altijd dat het een hoop trial and error is.
Het roze poppetje maakte ik jaren geleden al eens, op de antroposofische manier. En op die manier ga ik verder. 


Follow my blog with Bloglovin

7 opmerkingen:

 1. Veel blogplezier hier. Ziet er goed uit!
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hebbes! En aangepast op Bloglovin :)
  Zou je voor mij ajb ook de optie naam + url toe kunnen staan in je reacties? Kan ik met Kliefje inloggen. WP en Blogger gaan slecht samen nl.
  Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga ik doen, had ik nog niet aan gedacht (en het is irritant!). Dank. x

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 3. Ja ik heb je weer gevonden! En volg hier gewoon weer verder.

  BeantwoordenVerwijderen